Edzések

Personal training

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretik, ha a sajat szemelyiksegüknek és edzettségi szintjüknek megfelelő edzést kapnak, illetv akik nem szeretnek csoportban edzeni.

Mit kell tudni az edzésről?

A személyi edzés keretein belül az edzőink kifejezetten neked, a te adottságaidnak, egyéniségednek és személyiségednek megfelelő edzéstervet alakítanak ki, amely elvégzésében egyénileg egyeztetett időpontban segítenek is, figyelnek arra, hogy a fejlődésed folyamatos és dinamikus legyen és ezen kívül tanácsot adnak, hogy a célodat hogyan érheted el a lehető leghatékonyabban.

A személyi edzés esetében az első alkalom előtt egyeztess velünk a ………[email protected] email címen. Segítünk edzőt választani az igényeidnek megfelelővel, akivel aztán meg tudod beszélni, hogy mikor kell megjelenned és milyen felszerelésre lesz szükséged.

Itt is fontos, hogy a tested akkor teljesít jól, ha megkapja a szükséges megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, ebben is segítünk.

 

 

More trainings

Training for Kids

Wrestling

Personal training

Boxing Class

MMA

Female boxing class

Amazon training

Brazilian Jiu-Jitsu

Thai Boxing (Muay Thai)

Savate

Legion training